18.12.2014

Tuhansia miljoonia kiireitä


Noniin elikkäs tässä yksi erittäin itsensä täysityöllistänyt opiskelija hei! Olen ollut ihan superkiireinen viimeiset kaksi viikkoa, mulla on ollut yhteensä kahdeksan tenttiä, joista huomisaamuna on viimeisin. Sen lisäksi oon jatkuvasti kirjottanut öitä myöten ties mitä raportteja, esseitä ja kirjoitelmia, joten aika on ollut kortilla. Odotan niin paljon joululoman alkua ja sitä hetkeä, kun viimeinenkin työ on palautettu.

Aloitin kirjottamaan päivitystä taas ihan sen takia, että saan välteltyä vielä vähän aikaa ton rahoituksen kurssin jonkun riskianalyysin aloittamista. Vältelty jo kuluneet kaksi kuukautta, tuskinpa tässä nyt vartti enää haittaa. Tänään paukuttelin 300 sivua tenttikirjaa espanjan tentin lisäksi läpi, toivon että muistan kaiken lukemani aamulla. Olen onneksi nopea lukemaan (tekstistä riippuen yli 50 sivua tunnissa) ja muistan/opin kyllä lukemani, ONNEKSI.

Lähden pohjoiseen maanantaina hyvinhyvinhyvin aikaisin aamulla, jälleen kerran. Joululahjat olen hankkinut jo lähes kokonaan, enää puuttuu äidin ja O:n lahjasta kaksi juttua, mutta sitten on valmista. Oon tänä vuonna onnistunu keksimään mielestäni niin onnistuneet lahjat, että oikein kihisen innosta päästä antamaan ne saajilleen.

Perjantaina saan toivottavasti kaikki koulujutut palautettua, mutta viikonloppu on kyllä niin täyteen buukattu että ei kyllä vapaahetkiä kauheasti riitä. Pitää ehtiä vielä treffaamaan kavereita, käydä Espoossa viemässä tädin perheelle lahjoja, käydä O:n vanhemmilla syömässä, O:n keikalla, muissa pippaloissa, pakata, siivota ja järkätä kaikki jutut. Ja tehdä hyvät eväät junaan!!!

Maanantai-iltana painan kyllä pääni niin onnellisena tyynyyn ja aloitan univelkojen pois nukkumisen, on nimittäin jääneet viime aikoina unet lyhyiksi. Toisaalta nautin paljon tästä pakertamisesta ja ahertamisesta, koska loma tuntuu ansainnutummalta ja odotan jouluakin ihan eri tavalla.
Lauantaina olin tuomaroimassa ennen meidän pikkujouluja leikkimielistä kotiviinikisaa. Oli ihan mielenkiintoisia makuja, tuotti vaan tuskaa kun selvisi, että joudutaan maistelemaan noita vielä toinen kierros. Voittaja oli ihan sellasta, että voisin kuvitella juovani muutenkin, mutta häviäjä maistui yhdistelmältä banaaniliköörikonvehti+tärpätti+tilkka maalia. Eli aivan kauhealta.


Noniin, nyt taidan viimeinkin avata sen Wordin ja alkaa takomaan tekstiä. Palautus toki huomenna, heh heh heh

P.S. Noi arpajoulukalenterit on ihan liian koukuttavia, haaveilen toisesta sellaisesta koska haluan voittaa siitä rahaa! Epäilen vähän tuon nykyisen voittomahdollisuuksia ja koska oon huimat hmmm 7 (?) vuotta sitten voittanut sellaisesta 200 euroa, niin haluan toistaa sen uusiksi.


Tässä vielä söpö kissakuva lopetukseksi :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti