22.1.2015

Sehän loma oli ja meni

Mun piti kirjottaa tätä blogia lomalla... no en kirjottanut xD

Läntätääns tähän tälläinen talvinen kuva jouluaaton kirkkoreissulta

Laiskottelin sieluni kyllyydestä ennen tätä vikaa puristusta, jota myös viimeiseksi periodiksi taipaleellani ammattikorkeakoulussa kutsutaan. Kurssejahan mulla on vaan kevyen 39 opintopisteen edestä... Tänään mulla piti olla koulua 8.30-20.30 ja ilman ruokataukoa, mutta kiitos kiukuttelevan vatsan en ole päässyt tänään liikkumaan kotoa pois. Tähtään nyt iltaluennoille Malmille ja sen jälkeen onneksi alkaa vapaa elikkäs viikonloppu. Olen ihanasti jättänyt kaikki kieli- ja kv-kurssit näin loppuun, joten vaan yhdellä kurssilla saan käyttää suomea. 2 kurssia ruotsiksi, 5 englanniksi ja 1 espanjaksi. Pää hajoaa näille ryhmätöille, mutta toisaalta olen innoissani meidän International Business-kurssin kansainvälistymissuunnitelman laatimisesta. Tehdään siis valitsemallemme yritykselle kyseinen suunnitelma ja yhden ryhmäläisen ehdotuksesta koitetaan nyt suostutella eräs todella kiinnostava startup-yritys meidän kohteeksi.

Huomenna sitten sähköposti laulamaan. Ja illalla sitten Kuudennelle linjalle toista viikonloppua putkeen. Itse kutonenhan on paikkana paska, mutta esiintyjät ei!

Siitä taitaa olla jo pari viikkoa, kun oltiin Korjaamolla Tippa-T:n, Sairas T:n ja Paperi T:n keikalla. Tässä todiste siitä:

Viime perjantaina pääsin näkemään ensimmäistä kertaa Toluhaukat livenä Pimpin aint eazy III:ssa Kutosella. Lähdettiin sillon jo aika aikaisin kotiin O:n kanssa, kerrankin! Siitä kaikki kuvamateriaali vielä muualla enkä jaksanut siirrellä mitään.


Mun loman aikana Helsingissä paistoi aurinko paljon! Voin kertoa että kuinka hämmentynyt olin uutena vuotena, kun lähdin päivällä kauppareissulle ja silmät&aivot ihan hämmentyi kaikesta siitä auringosta kaamoksen sijaan. Pohjoisessa ei siis joulureissuni aikana oikein muuta näkynyt kuin pimeää.


Pari viikkoa sitten olin viettämässä perjantai-iltaa Konalassa kaverin tupareissa, ihana punainen nenä. Muut lauleskeli SingStaria ja itse lähinnä keskityin dippivihanneksiin ja juomakseni varaamaan Pepsi Maxiin.


Huomenna siis Kuudennelle linjalle Likaisen etelän levyjulkkareihin ja ah, odotan jo viinipulloani. Pitää käydä huomenna sellainen Alkosta noukkimassa. Oon aina haaveillut siitä, että mulla ois kaapissa ihan valtava määrä Versus whitea ja voisin sieltä aina vaan napata pullon matkaan. Mutta ei ole ei.

Nyt alan valmistautumaan sinne kouluun lähtöön ja nauttimaan siitä, että viimeinkin kaikki kommunikointi tapahtuu rakkaalla suomen kielellä.

2 kommenttia:

  1. Hei mäkin oon menossa Kutoselle tänää kattoo Likasta Etelää! :D Siis jos saan lipun... Katotaa jos tunnistetaan toisemme! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei pitää tiirailla että jos törmätään siellä! :D Onneksi mulla on varmistettu sisäänpääsy jo, ihan yllätyttiin että se myi jo loppuun eilen!

      Poista