10.11.2014

Helvetin yö

Nukuin viime yönä ihan järkyttävän huonosti. Aamulla herätessä oli ihan kauhea olo ja totesin, että on ihan kaiken hyvinvointini kannalta parempi pysyä tänään kotona. Sydän on hakannut tänään jatkuvasti jotain supermaksimipikavauhtia ja se kauhea olo on vallinnut aikalailla koko päivän. Kirjoitin tässä illan aikana yhden koulutehtävän, jonka huomasin äsken melkein unohtaneeni palauttaa ja sen lisäksi se oli täynnä kirjoitusvirheitä. Elikkäs juuh.

Eilen käytiin O:n kanssa heidän porukoillaan syömässä isänpäiväpäivällistä, sisäfileepihviä ja valkosipuliperunoita :3 Muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakkaan syöväni pihviä edes mediumina, mutta nykyään se raakuus ja tirskuva veri ei enää haittaa. Ylläoleva kuva myös eiliseltä, tällä hetkellä silmänaluseni muistuttavat sävyltään lähinnä tuota paitaa. Oon siirtynyt Invisibobble-ponnareista tollaisiin vanhanaikaisiin paksuihin ponnareihin, jotka kestää vähän paremmin ja saa tukastakin irti helpommin. Ja on ne myös paljon helpompi säilyttää ranteessa tukan ollessa auki. Olen hajottanut jo kolme Invisibobblea, yksi niistä oli tosin jokin halpakopio, mutta kaksi sellaista ihan oikeaakin on vaan sanonut sopimuksensa kesken käytön irti.

Kookosöljyhoito teki kyllä taas taikansa, näyttää tuo tukka ainakin omaan silmääni paljon paremmalta ja torstaina kihartamistani kiharoista on jäljellä nuo laineet. Mulla on tosi taipuisa tukka, joka taipuu tosin kyllä laineille ihan pelkästä ponnaristakin.

Kiitos sille, että vaihdoin rahoituksen kurssin torstai-illalle. Ei tarvitse stressata aamuherätystä, sillä menen huomenna tosiaan vasta illaksi kouluun eli päivän voi käyttää kaikkien omien turhien juttujen puuhailuun. Huomenna myös koittaa toivottavasti kovasti odottamani palkkapäivä, vihaan tuota kaupan alan takautuvaa palkanmaksua.

En kestä näitä jatkuvia kirjoitusvirheitä, palataanpa blogin pariin paremmin levänneenä. Nyt suunnistan Lillehammerin pariin, ihan paras tv-ohjelma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti