6.11.2014

Kookosöljyä silmässä

Tiistaina sain nauttia ihanasta koulupäivästä, joka koostui niin turhaksi osoittautuneesta rahoituksen luennosta ja illan neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen kurssista. Olin illalla kotona taas vasta ysin aikaan ja nostan kyllä hattua aikuisopiskelijakurssikavereilleni, jotka jaksavat istua illat koulussa työpäivien jälkeen.
Paras asia koulun Pasilan toimipisteessä on kyllä hissit ja noista isoista ikkunoista avautuvat maisemat Pasilan ylle. Oon tällä hetkellä käyttänyt neljä viimeisintä päivää tuota samaa asua: musta Ctrl:in huppari, jonka löysin viime vuoden Skiexpon ammattilaisten kirppikseltä, Niken trikoita ja sinapin väristä pipoa. Kouluun nyt kiinnostaa lähinnä laittaa vain mahdollisimman mukavat vaatteet.

Eilen skippasin enkun tunnit puuttuvan kirjan takia ja espanjan tunnilla sain yllättyä positiivisesti tentin suhteen, olin saanut yhdestä tehtävästä täydet pisteet!! Luin tenttiin siis huimat 3 tuntia edellisenä iltana ja kuumottelin vähän läpipääsyä, mutta se nyt osoittautui turhaksi huoleksi saamallani 3- arvosanalla.

Koulun jälkeen lähdettiin seikkailemaan poikaystävän (käytettäköön hänestä nyt lyhennettä O) kanssa Verkkokauppa.comiin Jätkäsaareen. Isä laittoi aamulla viestiä, että voisinko käydä hakemassa sieltä pari joululahjaa ja kiitos kyseisille tuotteille asetetun ostorajoituksen, tarvitsin jonkun kaverin matkaan. Verkkokauppa on mun mielestä tosi vammasessa sijainnissa, sillä samassa ratikassa sadan risteilymatkustajan kanssa matkustaminen ei ole mitään maailman mukavinta puuhaa.

Sain ostettua isän joululahjaostokset, jotka jääkööt salaisuudeksi aattoon asti. O löysi myös itselleen jotain (kuvassa näkyvät boksit) ja jumittui ikuisuudeksi audio-osastolle leikkimään. Sillä aikaa koitin etsiä lisälämpöpatteria, mutta jätin sen lopulta ostamatta (VIRHE!!) Verkkokaupassa olis kyllä aina vaikka mitä jännää, mutta sinne ei jaksa koskaan raahautua muuten vaan.


Meidän on pitänyt mennä tän nyt vähän yli vuoden kestäneen seurustelun aikana jonnekkin ravintolaan kahdestaan syömään, mutta vasta eilen saatiin se viimeinkin aikaiseksi. Sain päättää, että mentiin Morrison´siin syömään ja annokset oli kyllä hintaansa nähden ihan valtavat. Ei jaksettu syödä ees kaikkea, mutta ruoka oli kyllä niin hyvää. Meidän läheisessä pöydässä istui joku pariskunta, joiden epäilin juttujen perusteella olleen ensitreffeillä. Pariskon miespuolisella jäsenellä oli erittäin kuuluva ääni, joten ruokailun lomassa sain kuulla hänen elämäntarinansa. Toivottavasti heidän treffinsä saivat sitten onnellisen lopun, vaikka mieleni olisi kyllä tehnyt vähän neuvoa sitä miestä, että ei kailottaisi niin kovaa ja antaisi sille naisellekin välillä suunvuoron.En tajunnut ottaa ruuista kuvia, koska nälkä vei voiton ja sumensi ajatustoiminnan.


Ravintolareissun jälkeen pääsin vielä leikkimään kissanpennun kanssa. Tänään mulla on ollutkin kaipaamani vapaapäivä, jonka olen viettänyt siivoten ja hiuksia pesten. Onnistuin hajottamaan kämppiksen lasisen saippuapullon ja lätkittyäni kookosöljyä tukkaan tehohoidoksi, valui sitä jatkuvasti silmiin ja en lopulta nähnyt hetkeen yhtään mitään. Oon aina vihannut kookoksen hajua, mutta toi kylmäpuristettu kookosöljy tuoksuu kyllä niiiiiiin hyvälle :3 Se on tehohoitona tukkaan kyllä ihan loistava, tuli taas niin pehmoinen ja kiiltävä tukka. Oon viivytellyt koko päivän kirjanpidon tehtäviä, joten kiharsinkin oikein tämän tukan pitkästä aikaa ja nyt pakko hipelöidä sitä koko ajan.

Viikko tuntuu menneen taas ihan kauheata vauhtia ja huomenna on onneksi taas perjantai. Tippa-T ja Gettomasa ois Kutosella, joten mennään ehkä sinne, vaikka vihaankin Kutosta keikkapaikkana niin paljon. Kallista ja raivostuttava henkilökunta, joten mielummin kantaisin rahani jonnekkin muualle.

Tässä hieno tiivistelmä kolmesta viimeisimmästä päivästä, nyt lähden kauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti