4.11.2014

Kuinka paljon rahaa 37 miljoonaa oikeasti on


Olen käyttänyt tästä päivästä suuren osan pohtien tuota. Siis 37 miljoonaa euroa on ihan järjettömän paljon rahaa. Niin paljon, että en vaan pysty käsittämään. Kirjoitin tämän jo eilen, mutta jaksoin julkaista vasta tänään. Noniin elikkäs.Kulunut viikonloppu sujui perjantain osalta kaveriporukan Halloween-baardeissa ja lauantai Supernaturalin ja sudokujen parissa. Tajusin, ettei mulla ole yhtäkään kuvaa sieltä baardeista, ei edes uunissa sijainneesta verisestä kädestä. Joka kerta ohittaessani uunin oli ihan pakko tarkistaa, että siinä uunissa on tosiaan vain valo päällä. Jotenkin kuumottelin koko ajan sitä, että joku vielä vahingossa vääntää lämmöt päälle ja baardit saa vähän tulisemman lopun. Olin ainut vieras, joka ei ollut pukeutunut naamiaisasuun, koska vihaan vaan niin paljon naamiaisia ja sitä asuvouhotusta. Ehkäpä sekin syynä kuvien puuttumiselle.

Halloweenin ykkösbiisi

Lauantai olisi kuvina koostunut lähinnä pullosta Lidlin light-kokista, suklaasta, jouluvalojen valaisemasta huoneesta ja läppärin ruudusta. Erehdyin jokin ilta pari viikkoa sitten katsomaan jakson Supernaturalia Netflixistä ja jäin taas koukkuun, joten viime viikko kului sen parissa niinkin ahkerasti, että muista lempiohjelmista on ehtinyt kertyä jo varastoo useampi jakso katsottavaksi. Superia on onneksi/suruksi enää vain 4 jaksoa katsottavana, joten ehkä alan saamaan taas jotain muutakin aikaiseksi.

Eilen kävin ihastelemassa poikaystävän perheen uutta kissanpentua, joka on vaan niin kauhean suloinen! En ollut ennen hänen kohtaamistaan koskaan vielä tavannut pentuikäistä kissaa, joten olin tosi häkeltynyt sen taitotasosta jo ihan näin kolmen kuukauden ikäisenä

Näin kuun vaihtuessa marraskuuksi aloitin viimeisen kuukauteni 21-vuotiaana. Ihan kuin olisin vasta ollut 19, nyt oon jo ihan kauhean vanha. No en oikeasti, kiitos sille. Viime viikolla puhuin kunnon maratonpuhelua yhden hyvän ystäväni kanssa ja totesin, että  seitsemän kuukauden päästä olen 22 ja puoli vuotta vanha ja näin ollen lähempänä 25 kuin 20 ikävuotta. Kauhistuttaa, missä ovat ne ajat kun halusin olla koko ajan vaan vanhempi.

Oon taas kirjottanut kaikkea muuta kuin mitä ajattelin, joten eiköhän päätetä tämä tähän. Kuvitukseksi aiheeseen liittymätön kuva. (Tai no huomenna on opintotukipäivä ja koska palkkapäivään on vielä pari viikkoa, mutta tarvitsen uudet kengät, niin ajattelin tilata sellaiset huomenna. Koska en vaan jaksa odottaa #vihaantakautuvaapalkanmaksuasaatana.)

2 kommenttia:

 1. Voisiks tehä sellasen postauksen, että sulta voi kysyy mitä vaan ja vastaat? x)

  t. sua sentin lyhyempi salainen ihailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän jossain vaiheessa, kiitoksia vain salainen ihailija :3

   Poista