9.11.2014

Keikkaviiniperjantai

Eilen oli viimeinkin se yksi viikon parhaimmista päivistä elikkäs perjantai. Heräsin aamulla ihan helvetin väsyneenä ja raahauduin kirjanpidon neljän tunnin luennolle, jonka aikana teki lähinnä vaan mieli valua penkiltä lattialle röhnöttämään.

Mun kotitehtävän tilinpäätöksessä oli loppujen lopuksi taseessa kahden tonnin vajaus, mutta onneksi EHKÄ tuo kirjanpidon salainen maailma alkaa viimeinkin avautumaan mulle. Koulun jälkeen lähdin ostoksille ja koska ratikka sattui kohdalle sopivasti, päätin huristella Katin tavaraan ystävämyynneille. Mukaan tarttui seuraavaa:

Jotenkin en yhtään innostunut paidoista, joten tutkiskelin levyvalikoimia ja nappasin nämä mukaani. Taisi olla noin vuosi sitten Stupidon Kallion liikkeen avajaisissa, kun mulla jäi tuo Loost Koossin kasetti saamatta kiitos ystäväni Christinan, joka liikkee viimeisen kappaleen silloin osti. Kube, joka ei nyt yhtään kuulu lempiartisteihini, tarttui mukaan ihan vaan villinä korttina ja tuon RPK&Khidin kasetin ostin ihan mielenkiinnosta. Sielläpä ne nyt hyllyä koristaa muiden kasettien seurana.

Illalla lähdin kaverilleni Lindalle etkoilemaan Alkon kautta ennen Kutosen keikkoja ja näköjään siltä ajalta oli tallentunut kameran rullaan tämä yksi ainut kuva, jossa on Lindan käsi ja kalja. Havainnollistakoon se etkojemme kulua.


Kutosella esiintyi ensin Gettomasa, joka kyllä esiintyjänä kiinnosti, mutta näköjään en ehtinyt lonkeroltani ja kaikelta häsläykseltä ottaa mitään kuvia. Tippa-Teen keikan aikana ehdin kaikelta joraamiselta myös tallentamaan kameralla jotain itse keikastakin, sisältäen toki hämmentävän monta kuvaa yhden biisin vetämässä käyneestä Mäk Gäliksestä (???). Koitan aina ikuistaa keikoilta muutaman hyvän kuvan muistoksi, kätevä sitten myöhemmin muistella kaikkia koettuja ja käytyjä keikkoja. Oon ollut elämäni aikana niin monella (räppi)keikalla, että en ees kykene veikkaamaan lukumäärää. Helsingissä on nykyään kyllä räppikeikkojen suhteen hyvä tarjonta, joka menee toisinaan vähän ylitarjonnaksikin. Monet artistit alkaa olemaan tosin mun kohdalla niin moneen kertaan nähtyjä, etten jaksa maksaa tai mennä katsomaan, mutta Tippa ei ole vielä alkanut kyllästyttämään useammaankaan kerran jälkeen. SWÄÄÄÄÄÄÄÄG
Tänään olen kärsinyt suuresta janosta ja O:n huidellessa jossain Helsingin yöelämässä, leivoin brownieita, joista tuli oikeastaan neliöiden sijasta kakku. Kakku jäähtyy nyt parvekkeella, kohta varmaan uskallan koemaistaa sitä. Huomenna (tai no jo oikeastaan tämän päivän puolella) vietän seitsemättä isänpäivää etelässä yksinäni kaukana isästä. Se on yksi näitä kaukana porukoista asumisen harmeja, olisi ihan mukava mennä käymään onnittelemassa isää ihan paikan päälle. Nyt joudun lähinnä tyytymään puhelinsoittoon ja muutaman viime vuoden aikana perinteeksi muodostuneeseen sähköpostin kautta lähettämääni onnitteluvideoon.

Viikonlopun villein osio alkaa olemaan takana päin, joten taidan nyt mennä tutkimaan sen kakun tilannetta. HEIPODEI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti