12.11.2014

Tänään en mennyt kouluun-keskiviikkoOlin aamulla taas vaihteeksi ihan järkyttävän väsynyt (kiitos sille että nukahdin taas niin myöhään). Eli en mennyt kouluun, terveisin lintsari.

Isä oli ostanut Huuto.netin kautta puhelimen, jonka kävin tänään noutamassa. Myyjä oli varmaan yksi maailman mukavimmista ihmisistä, harvoin tapaa yhtä ystävällistä ja lämminhenkistä ihmistä. Tehtiin kaupat ja nyt tuossa pöydällä vieressäni kököttää uusi Lumia. Näin iPhoneen (ja Androidiin) tottuneelle vähän vaikeaselkoinen - sain sen kyllä päälle mutta sammutus olikin sitten toinen juttu.


Puhelinostosten jälkeen menin kaupungille kiertelemään. Hetken jo toivoin löytäneeni pitkään metsästämäni karva/(teko)turkisliivin, mutta ei. Eli kauppaan jäi.


Suunniteltiin pikkusiskoni kanssa, että ostettaisiin meidän isälle joululahjaksi tuo Ville Haapasalon uusi kirja. Meidän iskä on kunnon Haapasalo-fani ja lukee paljon juttuja Venäjästä, mutta äiti kyllä meitä varotteli ettei isä oikein innostu kirjalahjoista. Ala-asteella mun luokanope oli tosi järkyttynyt ja vihainen meidän isälle siitä, etten ollut saanut joululahjaksi yhtäkään kirjaa :D Isän mielipide siis on, että "miksi ostaa kirjoja, kun niitä voi lainata kirjastostakin." Tuo Haapasalon kirja nyt ois vaan hyvä lahja, koska isälle on niin vaikea aina keksiä niitä.

Huomenna iltakoulua BLAAH ja aamupäivän ajattelin pestä pyykkiä. Pitää pitää vaan peukkuja sille, että pyykkituvassa olisi vapaita vuoroja. Ja huomenna on myös tukanpesupäivä, oon pitkittänyt sitä taas ihan liikaa.

Tämä kirjoittaminen alkaa väsyttämään nyt niin, että tässäpä olkoon. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti